Vores team

 

 

 

 

 

Hvem er vi?

Vi er Humanic Venues – udsprunget af eventvirksomheden, Humanic. Vi har over 15 års erfaring med at skabe mindeværdige oplevelser inden for virksomhedsevents som fester, møder, konferencer, teambuilding samt privatfester.

Ejerkredsen og den daglige ledelse består af Noomi Lind Rønne, Lasse Skytte og Allan Hansen. De tre kender hinanden fra opstarten af Langelinie Pavillonen, som de var med til løfte i udtryk og kvalitet i 2015.

Humanic Venues råder over Moltkes Palæ midt i København og Bryggen Venues på Islands Brygge – herunder Spisesalon Bryggen og Pakhus Bryggen.

 

Læs mere om Bryggen Venues

 

Vores ambition

Ambitionen for Moltkes Palæ er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering.Interiøret i alt fra stole, lamper, lounge-områder til de udsøgte gardiner fra &drape er udviklet i samarbejde med Danielsen Spaceplanning.Med vores stærke fokus på gastronomi, hæver vi standarden for mad i selskabsbranchen i både smag og æstetik. På Moltkes Palæ skal du som gæst opleve os mere som højgastronomisk restaurant end et selskabslokale. Du skal forkæles.For at levere service og eksekvering i særklasse, har vi ansat fra øverste hylde og samarbejder med de bedste i branchen ifht eksempelvis teknik. Vi arbejder for at vores kunder og gæster på Moltkes Palæ har storslåede rammer og betingelser, hvor du med familie, venner, kollegaer eller andre bekendte kan fejre og nyde samværet i det gode selskab. Vi tager os af resten.

 

Teamet

 

NOOMI LIND RØNNE
SALGSDIREKTØR & PARTNER 

Noomi er salgsdirektør og har med over 10 års erfaring inden for event- og mødebranchen i Humanic set det meste, og ved, hvad der skal til for at løfte et arrangement til øverste niveau.

Kontakt: nlr❂humanicvenues.dk


LASSE SKYTTE
RESTAURATØR & PARTNER

Lasse har baggrund som både uddannet snedker og kok, og ynder deraf at kombinere både æstetik og indhold. Få kan som Lasse udarbejde madkoncepter til mange, som kan overraske i smag, stil og visuelt. Lasse har over 10 års erfaring fra gastronomiske events til de få og flere tusinde fra blandt andet Langelinie Pavillonen og Vision CPH.

Kontakt: ls❂humanicvenues.dk


ALLAN HANSEN
ADM. DIREKTØR & PARTNER

Allan har erfaring som direktør og medejer i virksomheder som Langelinie Pavillonen og Humanic, og har sammen med det øvrige partner-team store ambitioner for Moltkes Palæ. Højeste niveau i gastronomi, service og udtryk.

Kontakt: ah❂humanicvenues.dk

 

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt