Samarbejdspartnere

& leverandører

 

 

 

 

 

På Moltkes Palæ samarbejder vi med de bedste inden for deres felt

Gode råvarer og gode smage går hånd i hånd. Vores leverandører er valgt med omhu og vi sigter efter at have lokalproducerede råvarer, hvor det giver bedst mulig mening. Se nogle af vores eksklusive leverandører og samarbejdspartnere til køkkenet og baren i nedenstående.

Epicurean – Kvalitets- og sæsonbevidst grønthandler. Friske råvarer fra hele verden samt fra lokale danske producenter.

Funga Farm – Lokaldyrket økologiske og bæredygtige svampe fra revolutionerede svampeopdræt i København.

HKI ost – Danmarks største leverandør af højkvalitetsoste fra bl.a. lokale danske mejerier samt resten af Europa. Fokus på smag og kvalitet.

Darios – Friske trøfler af premium kvalitet.

Sweet Valentine – Fint og delikat konditori, som leverer vores eventkager.

Løgismose og Theis Vine – Kvalitetsvine med skarpe kvalitetskrav udvalgt af vinentusiaster.

A Verre – Bryggeri og destilleri i København, der brygger med botaniske ingredienser i stedet for malt. Unik spiritus samt alkoholfrie alternativer.

The Syrup Co. – Økologiske sirupper til drinks & cocktail med innovative smage.

 

Med vores ambition om at blande det traditionelle med det moderne, har vi arbejdet hårdt på at inkorporere moderne dansk design for at fremhæve palæets fornemme kvaliteter.

I palæet har vi derfor bl.a. inventar, dekor og møbler fra Hollyflower Studios, &Drape, &Tradition, Engelbrecht, Raaschou, Nuura, Warm Nordic, Gubi mf.

Hvad angår aktiviteter til eksempelvis konferencer og firmafester samarbejder vi med eventbureauet, Humanic, som har godt 15 års erfaring med oplevelser til medarbejdere.

OBS! Vi holder altid af at få inspiration og nye trends ind ad vores porte. Hvis din virksomhed ligger inde med spændende idéer, tager vi gerne en snak om et eventuelt samarbejde.

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt