Q&A

Ofte stillede spørgsmål

 

 

 

 

I nedenstående kan I finde svar på ofte stillede spørgsmål. I er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 72 22 70 75 eller mail info@humanicvenues.dk, hvis I har yderligere spørgsmål.

 

FØR DAGEN:

Bestilling og reservation? Det kan være en svær proces at vælge det rette lokale til et arrangement. Det er vi bevidste om hos Moltkes Palæ og derfor tilbyder vi bindingsfri reservation i op til 14 dage.  Så har I ro til at tænke det igennem, uden at lokalet går til anden side. Husk at spørge ind til ledighed og reservation – det sker ikke automatisk.

Hvad sker der, når vi har booket? Når I har booket sender vi en ordrebekræftelse, hvorefter I har 5 dage til at vende tilbage med eventuelle bemærkninger. Herefter er aftalen bindende (HUSK altid at læse det med småt), og vores bogholderi sender faktura på første 1. rate. I vil få tildelt en projektleder, som I løbende kan kontakte på mail og telefon for spørgsmål. Op til dagen snakkes vi ved og gennemgår hele programmet samt jeres ønsker og behov.

Hvornår har vi adgang til lokalet? Først på selve dagen – normalt 2 timer før starttidspunkt. Til gengæld står vi for det meste, så det er begrænset, hvad I skal tænke på.

Hvornår skal vi melde endeligt antal ind? Senest 3 uger før skal vi bede om endeligt antal og ønske til bordplan (ud fra vores anbefalinger).

Tager I højde for specialmenuer? Ja, vi er helt med på, at mennesker har forskellige behov. Vi tager derfor højde for specialmenuer ift. eksempelvis vegetarer, veganere, pescetarer, halal, glutenallergi, osv. Listen på specialmenuer bedes fremsendt senest 3 uger før sammen med det endelige antal og bordplan. På bordplanen bedes I notere, hvor gæster med specialmenuer er placereret – så går serveringen mere effektivt.

BEMÆRK: Specialmenuer som meldes ind senere end 3 uger før kan ikke garanteres opfyldt.

 

PÅ DAGEN:

Er der noget vi selv skal stå for? Ja, men det er ikke så meget. I selv kan sætte jeres personlige præg på lokalet, og stå for dekoration i form af bordkort samt evt. menukort, andre blomster og vaser end vores standard samt øvrig pynt efter behov. Dog kan det efter aftale arrangeres, at vi lægger bordkort og sætter blomster på bordene, hvis det er nemt og ligetil, så fejl minimeres.

Kan vi booke vores egen DJ eller band? I bestemmer selv, hvem I booker ind som DJ eller band – dog skal vores teknikløsning indeholdende lys og lyd altid købes igennem os.

Hvornår er der adgang for leverandører (DJ, underholdning, florist etc.)? Der er adgang for opsætning/levering 2 timer før starttidspunkt. Alt skal fjernes umiddelbart efter arrangementets ophør.

Kan der sættes hygge-/baggrundsmusik på i lokalet under middagen? Alle lokaler er udstyret med et ”husanlæg”, som kan spille baggrundsmusik (læs: ikke volume til festmusik).

Forefindes der projektor/lærred i lokalerne? Alle venues og sale kan udstyres med projektor/lærred eller skærme mod betaling. På Moltkes Palæ er systemerne avancerede og kræver teknikerassistance – priser fremsendes på forespørgsel.

Kan vi lade vores ting stå til dagen efter? Desværre ikke. Af sikkerhedsmæssige hensyn skal evt. medbragte ting med, når arrangementet slutter. BEMÆRK: Moltkes Palæ kan ikke drages til ansvar for evt. glemte sager.

Kan vi feste til den lyse morgen? Ja, det kan I godt – dog senest til kl. 05.00.

galleri_9

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt