Moltkes Palæ i dag

 

 

 

 

 

Moltkes Palæ i dag

– Vi fejrer samværet i de gode selskaber

Pr. første januar 2021 er Humanic Venues nye forpagterne af Moltkes Palæ. Med en ambition om at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering, er Moltkes Palæ meget mere end blot selskabslokaler.

Siden overtagelsen, er møblement og inventar blevet opgraderet med vægt på at inkorporere dansk håndværk og design. Det er det enkle, klassiske og moderne udtryk, der har præget forvandlingen. Som med alt, hvad vi foretager os, er det eksekveret med palæets traditionelle signatur og historie i mente.

Moltkes Palæs historiske smukke sale og saloner lever først for alvor ved hjælp af vores gæster, når du eksempelvis inviterer til bryllup, fødselsdag, julefrokost, konferencer eller, når vi åbner huset til offentlige arrangementer som Kulturnatten og koncerter. Med enestående rammer, der stammer helt tilbage fra 1702, stræber vi efter at være et livligt oplevelseshus i hjertet af København.

Det har aldrig været nemmere at arrangere helstøbte fester, arrangementer eller events. Vi tager os af det ’tunge’ løft i forhold til planlægning, eksekvering samt servicering, så du kan fokusere på dine gæster og nyde samværet på Moltkes Palæ. Vi tilbyder samlede løsninger til dit event eller arrangement, hvor vi har et særpræget fokus på gastronomi og værtsskab af højeste kvalitet.

 

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt