Om Moltkes Palæ

 

 

 

 

 

Moltkes Palæ i dag

– Vi fejrer samværet i de gode selskaber

Siden 2021 har Humanic Venues som forpagtere haft ansvaret for Moltkes Palæ. Med en ambition om at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering, er Moltkes Palæ for os meget mere end blot selskabslokaler.

Siden overtagelsen, er møblement og inventar blevet opgraderet med vægt på at inkorporere dansk håndværk og design. Det er det enkle, klassiske og moderne udtryk, der har præget forvandlingen. Som med alt, hvad vi foretager os, er det eksekveret med palæets traditionelle signatur og historie in mente.

Moltkes Palæs historiske smukke sale og saloner lever først for alvor ved hjælp af vores gæster, når der eksempelvis inviteres til bryllup, fødselsdag, julefrokost, konferencer eller, når vi åbner huset til offentlige arrangementer som Kulturnatten og koncerter. Med enestående rammer, der stammer helt tilbage fra 1702, stræber vi efter at være et livligt oplevelseshus i hjertet af København.

For dig som gæst og kunde, har det aldrig været nemmere at arrangere helstøbte fester, arrangementer eller events. Vi tager os af det ’tunge’ løft i forhold til planlægning, eksekvering samt servicering, så du kan fokusere på dine gæster og nyde samværet på Moltkes Palæ. Vi tilbyder samlede løsninger til dit event eller arrangement, hvor vi har et særpræget fokus på gastronomi og værtsskab af højeste kvalitet.

Vores ambition

Ambitionen for Moltkes Palæ er at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering. Interiøret i alt fra stole, lamper, lounge-områder til de udsøgte gardiner fra &drape er udviklet i samarbejde med Danielsen Spaceplanning.

Ved vores konstante fokus på gastronomi hæver vi standarden for mad til selskaber i både smag og æstetik. På Moltkes Palæ skal du som gæst opleve os mere som højgastronomisk restaurant end et selskabslokale. Du skal forkæles.

For at levere service og eksekvering i særklasse, har vi ansat fra øverste hylde og samarbejder med de bedste i branchen. Vi arbejder for at vores kunder og gæster på Moltkes Palæ har storslåede rammer og betingelser, hvor du med familie, venner, kollegaer eller andre bekendte kan fejre og nyde samværet i det gode selskab. Vi tager os af resten.

galleri_7
Den Gyldne Sal, Moltkes Palæ
galleri_3

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt