Stueplan

MØDELOKALER & ELLER DEN STORE FEST

I stueplan finder I Gyldenløve-, Moltkes- og Abildgaard Salonerne, som egner sig til mindre møder, middage eller som supplement til 1. salen, hvis I skal holde det helt store mingle-arrangement op til 1000 personer eller konference til 400 gæster med break-out lokaler.

GYLDENLØVE SALON

Gyldenløve Salon ligger med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Moltkes Salon. Gyldenløve Salonen er opkaldt efter grev Ulrik Frederik Gyldenløve, der var bygherre for det oprindelige palæ – der dengang blev kaldt ‘Gyldenløves Lille Palæ.’ Det ‘store’ palæ ligger på hjørnet af Kongens Nytorv og Nyhavn og kendes i dag som Charlottenborg. I 1955 blev de oprindelige paneler opdaget, og de gamle dekorationer blev restaureret af Nationalmuseet. Væggene er i øvrigt udsmykket med gamle kort af datidens København inden for voldene.

 

MOLTKES SALON

Moltkes Salon ligger ligeledes med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Abildgaard Salon og Gyldenløve Salon. Moltkes Salon tjente i sin tid som arbejdsværelse for grev A. W. Moltke og er udsmykket med klassiske dørstykker udført af maleren Nicolaj Abildgaard. Med sine rene linjer fremstår salonen i dag som datidens bud på nutidens minimalisme.

 

ABILDGAARD SALON

Abildgaard Salon ligger i stueetagen med vinduer ud mod Bredgade i sammenhæng med Godskontoret og Moltkes Salon. Abildgaard Salon er opkaldt efter maleren Nicolaj Abildgaard, der udsmykkede rummet med de tre dørstykker, der viser henholdsvis den mosaiske, kristne og muhamedanske tro.

 

 

 

Tilbage til lokalerne på 1. sal

Gyldne Sal

Op til 150 personer

 

Dronninggaard Salon

Kan bookes som supplement

Store festsal

Op til 400 gæster

Grønne Salon

Kan bookes som supplement

Christian X's Saloner

Op til 14 gæster

Venezia Salon

Kan bookes som supplement

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt