Gyldne sal

 

 

Et rum der gør indtryk

Når du træder ind i Gyldne Sal, møder du et unikt og karakterfyldt lokale. Gyldne Sal ligger på første sal med vinduer mod Dronningens Tværgade og i naturlig sammenhæng med både stueetagen og førstesalens saloner.

Gyldne Sal lagde oprindeligt rum til Moltke-familiens store malerisamling, som ejede palæet gennem to generationer. Helt ekstraordinært på den tid, var malerisamlingen et af de første, der blev tilgængeligt for et offentligt publikum.

I 2007 stod en forvandling af Gyldne Sal færdig. Fra et simpelt og lidt magert udtryk, er rummet i dag udsmykket med billedhugger Bjørn Nørgaards farverige vægmalerier om håndværkets historie – Den helt præcise titel lyder: ”Håndværkets saga – en fantasi i fem akter.”

Med sin farverige palet gør lokalet et helt særligt indtryk. Det bliver godt hjulpet på vej af salens moderne lysekroner og de mange bølgeformede væglamper. Alt i alt er Gyldne Sal indbegrebet af et palæ, som undervejs har forandret sig, så man har kunne følge med tiden.

Opstilling

Herunder er der vist max kapacitet til jeres arrangement i Gyldne Sal. Kontakt os for inspiration til opstilling til netop jeres arrangement.

RUNDE BORDE
130 personer ved 10 personers borde

SKOLEBORD
130 personer

STOLERÆKKER
150 personer

CABARET OPSTILLING AF 6 PERSONERS BORDE
78 personer

SE PLANTEGNING_GYLDNE_SAL

 

 

 

Store festsal

Op til 400 gæster

Dronninggaard Salon

Kan bookes som supplement

Stueplan

Kan bookes som supplement ved 400+ gæster

 

Christian X's Saloner

Op til 14 gæster

Venezia Salon

Kan bookes som supplement

Grønne Salon

Kan bookes som supplement

Plantegning

Plantegning over 1. sal

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt