Artemisia
Vores fine-drinking koncept

 

 

 

 

 

 

 

 

Drinks og Cocktails af højeste skala

 

Artemisia danner rammen for vores helt unikke “fine-drinking koncept”. Med sin placering i Moltkes Palæ, er Artemisia kilden til alle drinks, der serveres ved arrangementer i palæet.

Som en eksklusiv suite med betagende rum – hvor vores håndlavet bar er i centrum – kan Artemisia tilmed bookes som et lokale til dit arrangement eller event.

Læs mere om Artemisia som lokale her

I en innovativ atmosfære i vores 300 år gamle palæ, er spændende smage omhyggeligt udvundet og opdyrket gennem lokale og bæredygtige ingredienser. Med inspiration fra Manifestet for Ny Nordisk Mad – en del af bevægelsen Det Nye Nordiske Køkken – har Artemisia sit navn fra en familie af planter, der producerer råvarerne til vermouth og absint.

 

Konceptet

Vores drinks bliver skabt med formål og mening. Vores ambition er, at vores gæster bliver forkælet med en god drikkeoplevelse, hvor opfindelse, teknik og håndværk leverer rene og levende smage.

I Artemis ånd, den hellenske skovgudinde, bringer naturvilde ingredienser urteundertoner og friskhed til menuen. Samtidig bidrager lokale økologiske råvarer og spiritus af højeste kvalitet, fra danske leverandører, til et kreativt og varieret udbud.

Vi har også et spændende udvalg af alkoholfrie drinks og drinks med lave alkoholprocenter.

 

Bartenderhåndværk af fineste kvalitet

Artemisias bartendere lægger smagsoplevelser i hver drink og bruger deres evner til at bringe hver cocktail til live – Fra denne kompleksitet kommer den forenklede fornøjelse, der danner ring om alle Artemisias opskrifter.

På den måde tilbyder vi ikke kun en servering af drikkevarer i høj klasse, men også smagen af håndværk af højeste rang – Intet kunne være mere egnet i Moltkes Palæ, Håndværkerforeningen Københavns historiske hjem.

 

Store festsal

Op til 400 gæster

Dronninggaard Salon

Kan bookes som supplement

Stueplan

Kan bookes som supplement ved 400+ gæster

 

Gyldne Sal

Op til 150 personer

 

Grønne Salon

Kan bookes som supplement

Plantegning

Plantegning over 1. sal

Christian X's Saloner

Op til 14 gæster

Venezia Salon

Kan bookes som supplement

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt