Christian X’s saloner

 

 

INTIME MØDER & MIDDAGE

Chr. X’s to sammenhængende saloner er de mindste og mest intime lokaler i Moltkes Palæ. Salonerne består af en mindre for-salon og en større bag-salon.

Begge lokaler er blevet opgraderet med nyt inventar og møblement af dansk design fra bl.a. Gubi og &Drape suppleret med tørrede blomster fra Holly Flower Studios.

I samarbejde med snedker og oldermand i Københavns Snedkerlaug, Mads Raaschou, er et unikt og splinternyt private dining- og bestyrelsesbord blevet snedkereret og installeret i det største af de to saloner. Det 14-mands store pragtstykke af Rio palisander træ gør salonen enestående og passende, når du eller jeres virksomhed f.eks. leder efter et inspirerende og anderledes lokale til fortroligt møde eller private dining.

Som alle andre lokaler i palæet, finder man levn fra fortiden. I kaminen i Chr. X’s Salon er to sammenflettede monogrammer V og A bevaret. De repræsenterer Ulrik Frederik Gyldenløve, manden der opførte palæet, og sin hustru Antoinette Von Aldenburg. Dobbeltmonogrammet er fra 1702 og opfattes af mange som palæets ’dåbsattest’.

 

Opstilling

I Chr. X’s Salon er det op til 14-mandsbord i centrum, og derfor den naturlige opstilling.

AFLANGT PALISANDERBORD
Plads op til 14 personer

Store festsal

Op til 400 gæster

Dronninggaard Salon

Kan bookes som supplement

Stueplan

Kan bookes som supplement ved 400+ gæster

 

Gyldne Sal

Op til 150 gæster

Venezia

Kan bookes som supplement

Artemisia

Op til 150 gæster

Grønne Salon

Op til 60 personer

Plantegning

Plantegning over 1. sal

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt