Eksklusive mødelokaler

Inspirerende omgivelser i hjertet af København

 

 

 

Møder og konferencer i spændende rammer

I hjertet af København tilbyder vi mødelokaler med højt serviceniveau og gastronomisk forplejning. Til jeres møde har vi teknikløsninger leveret af vores in-house teknikpartner Profox, som leverer teknik af højeste hylde og kan imødekomme de fleste ønsker.

Vi sætter en dyd i at byde på en mødeoplevelse, I ikke kan få andre steder. Selvom lokalerne ikke er klassiske i forstand af møder og konferencer, tilbyder vi det, man forventer af en udbyder af møder og konferencer – og meget mere.

Moltkes Palæ har oplagte og agile rammer til at skabe en inspirerende atmosfære til jeres møde eller konference, hvor I samtidig vil finde det ypperste inden for gastronomi, service og teknik. Alt i øjenhøjde og med et smil.

Den ultimative forplejning

Til jeres møde eller konference gør vi os ekstra umage for at levere en forplejning, som kan fuldende arbejdsdagen på Moltkes Palæ. Alt efter jeres behov tilbyder vores gastronomiske køkken en forplejning, der kun kan gøre godt. Alt efter jeres behov, tilbyder vi alt fra let morgenmad, formiddags- og eftermiddagsforplejning til kaffe, te og vand hele dagen.

Oversigt over vores sale og saloner

I nedenstående kan du se en plantegning over Moltkes Palæs 1. sal, som kan give dig inspiration til, hvilken sal eller salon, der passer bedst til din gruppe.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en fremvisning.

Se plantegning over Moltkes Palæs 1. sal

Gå på opdagelse i Frederikstaden

Der er også rig mulighed for at gå på opdagelse udenfor Moltkes Palæs murer. Som nævnt, er vi beliggende i hjertet af København med Amalienborg lige rundt om hjørnet, og kort afstand til bl.a. Kongens Have, Nyhavn, Kongens Nytorv og mange andre seværdigheder og områder – Alle fantastiske steder til et afbræk eller inspiration i forbindelse med jeres møde eller konference.

5 min. Fra palæet kan I benytte metrostationen Marmorkirken eller Kongens Nytorv.

Hvad vi tilbyder

I nedenstående skema finder I en oversigt over vores løsninger for et halvdags-, heldags- og dagsmøde.

HALVDAGSMØDE

Typisk varighed fra kl 8.00-13.00 eller kl 12.00-17.00

PRIS PR PERSON
675,00 ex. moms v/min. 20 personer

INKLUDERER
– Morgensliders eller eftermiddagsforplejning
– Frokost
– Kaffe/te, isvand ad lib hele dagen
– Standard AV
– Lokaleleje

DAGSMØDE

Typisk varighed fra kl 8.00-17.00

PRIS PR PERSON
875,00 ex moms v/min. 20 personer

INKLUDERER
– Morgensliders
– Formiddagsforplejning
– Frokost
– Eftermiddagsforplejning
– Kaffe/te, isvand ad lib hele dagen
– Standard AV
– Lokaleleje

HELDAGSMØDE

Typisk varighed fra kl 8.00-21.00

PRIS PR PERSON
1.575,00 ex moms v/min. 20 personer

INKLUDERER
– Morgensliders
– Formiddagsforplejning
– Frokost
– Eftermiddagsforplejning
– Kaffe/te, isvand ad lib hele dagen
– 3-retters menu, tilpasset vinmenu, isvand, kaffe/te
– Standard AV
– Lokaleleje

GASTRONOMISK KONCEPT

Vores mad tager udgangspunkt i den moderne gastronomi, men med stor vægt på traditioner i det gode håndværk og den faglige stolthed.

Gastronomi med bund og inspiration fra det klassiske franske nouvel cuisine og det moderne Nordiske dogme køkken, men ofte tilføjet lidt krydderi fra verdenskøkkenet – japansk fermenteringskunst, sydamerikansk ild & passion – ”mad over bål”, brugen af enkelte oversøiske og unikke råvarer som kan forsvares i den grønne tanke. En tanke som vil præge det valg af råvarer, som leveres på palæet. Primært lokale, økologiske hvor det giver mening (DK produceret) og altid med sæsonen som det primære fokus.

STORE FESTSAL

Salen er palæets største lokale og især velegnet til store gallamiddage, konferencer, udstillinger, generalforsamlinger, events og shows.

Store Festsal blev opført, da Håndværkerforeningen overtog Moltkes Palæ i 1930. Salen blev dekoreret med stuk over håndværkets historie gennem tiderne af Th. Hansen og Edvard Eriksen – sidstnævnte skabte også Den lille Havfrue på Langelinie.

OPSTILLING

RUNDE BORDE
280 personer ved 10 personers borde inkl. salens indbyggede scene

SKOLEBORD
250 personer inkl. salens indbyggede scene

STOLERÆKKER
400 personer inkl. salens indbyggede scene

CABARET OPSTILLING AF 6 PERSONERS BORDE
168 personer inkl. salens indbyggede scene

 

GYLDNE SAL

Gyldne Sal ligger på første sal med vinduer ud mod Dronningens Tværgade i naturlig sammenhæng med både stueetagen og førstesalens saloner.

Gyldne Sal rummede oprindelig Moltke-familiens store malerisamling. I dag er det Bjørn Nørgaards markante og farverige vægmalerier om håndværkets historie, der sætter sit præg på salen.

OPSTILLING

RUNDE BORDE
130 personer ved 10 personers borde

SKOLEBORD
130 personer

STOLERÆKKER
150 personer

CABARET OPSTILLING AF 6 PERSONERS BORDE
60 personer

 
GRØNNE SALON & DRONNINGGAARD SALON

Grønne Salon er det mest kongelige, man kan komme i nærheden af i Moltkes Palæ. Da Christiansborg Slot brændte i 1794, købte enkedronning Juliane Marie palæet som midlertidig bolig, og Grønne Salon fungerede i den periode som dagligstue og opholdsrum for den royale beboer.

Dronninggaard Salon fik sit navn, da grosserer Frédéric de Coninck overtog palæet og fik Erik Paulsen til at skabe de to store malerier og tre dørstykker af Næsseslottet ved Furesøen fra de Conincks landsted ved Dronninggaard. De store malerier regnes af kunstkendere som ypperlige eksempler på datidens malerkunst.

Til jeres møde råder I over begge lokaler eksklusivt. Vi anbefaler det ene til møde og det andet til forplejning og pauser.

OPSTILLING

RUNDE BORDE
60 personer ved 10 personers borde

SKOLEBORD
63 personer

STOLERÆKKER
80 personer

CABARET OPSTILLING AF 6 PERSONERS BORDE
36 personer

 
CHR. X SALONER

Chr. X’s to sammenhængende saloner er de mindste og mest intime lokaler i Moltkes Palæ.

Kaminen i den største af salonerne er stadig smykket med jernpladen, der bærer Ulrik Frederik Gyldenløves og Antoinette von Aldenburgs dobbeltmonogram, og som af mange opfattes som palæets ‘dåbsattest’. Salonen har stadig sit oprindelige møblement, hvorimod Poul Kjærholm har sat sit præg på den mindste af de to saloner med sine moderne møbelklassikere.

OPSTILLING

RUNDE BORDE
20 personer ved 10 personers borde

Teknik

På Moltkes Palæ skal I være trygge ved den bedst mulige tekniske afvikling, som kun gøres ved løbende opdatering af udstyr og med rutinerede teknikere ved roret. Af samme årsag har vi inviteret en af en af branchens førende indenfor teknik, Profox, til huset. Profox leverer teknik på højeste hylde, som hele tiden er opdateret, og har i dag lager og kontor på Moltkes Palæ

I prisen er standard av-løsning og opstart. Ønskes tekniker under jeres møde eller konference er prisen DKK 650,- ex moms pr påbegyndt time.

Aktiviteter / teambuilding

Med skræddersyede aktiviteter i huset og med aktive oplevelser i nærområdet, vil vi tilføre middagen, festen eller mødedagen lige dét ekstra, som gør dagen til noget helt særligt.

Kom på en aktiv teambuilding-tur gennem fortidens København, tag dit team med på en spøgelsesjagt i Moltkes Palæ, løs mysteriet om den mystiske kuffert eller tilføj jeres middag lidt ekstra krydderi med et Dinner Game.

På Moltkes Palæ kan I vælge mellem:

  • Aktive breaks til mødedagen
  • Teambuilding-aktiviteter
  • Mingle Games og Dinner Games til festen.

Fælles for alle aktiviteter og oplevelser er, at de er skræddersyet til at gøre et besøg på Moltkes Palæ til en dag du aldrig glemmer.

Humanic Events’ eventafdeling kan kontaktes på tlf. 70 22 65 75.

Læs mere her

 

PRAKTISK INFORMATION

PLANTEGNING
Se plantegning over Moltkes Palæs 1. sal.

NÆRMESTE METRO
Marmorkirken – 350 meter ca. 4 min. gang
Kongens Nytorv – 600 meter ca. 8 min. gang

PARKERING:
Jeudan-Park er nabo på Dronnings Tværgade 4 – læs mere

OVERNATNING/NÆRMESTE HOTEL
Hotel Phoenix – læse mere
Hotel D’Angleterre – læs mere
Hotel Admiral – læs mere

SEVÆRDIGHEDER INDEN FOR GÅAFSTAND
Kongens Nytorv, Nyhavn, Kongelige Teater, Strøget, Marmorkirken, Amalienborg Slot samt have.

Møde3
Møde2

Læs mere om mulighederne på vores øvrige venues

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Modtag tilbud på møde eller konference!

FÅ SENESTE NYHEDER FRA MOLTKES PALÆ

Modtag vores nyhedsbrev om alt hver der sker på Humanic Venues' steder - og andet spiseligt