MOLTKES PALÆ


 

KRADSER KRISEN FESTEN VÆK?

Det behøver den ikke! Med lidt omtanke får De både plads og råd til fest i budgettet – selv i en krisetid.

 

Brug Festberegneren, et interaktivt budget- og planlægningsværktøj, og planlæg næste fest i ro og mag, og få samtidig et overslag på den samlede pris. Er prisen for høj, er det blot et spørgsmål om at ændre på de enkelte elementer.

  

Planlæg festen med omtanke

Planlæg festen efter Deres egne ønsker − og ikke efter, hvad andre gør eller har gjort. Overvej alle elementer i festen, og prioritér med omtanke. I sidste ende er det eneste, der kræves for at skabe en god fest, nogle gode rammer, mad og vin. Og sidst men ikke mindst: En glad vært, der ikke er nervøs for regningen.
 
Maden: Hvad er vigtigst − mad og drikke eller den efterfølgende fest?
Er det den efterfølgende fest, så drop desserten, avec'en og småkagerne, og servér i stedet et par stykker chokolade til kaffen. De fleste er alligevel mætte allerede efter hovedretten og har måske bare lyst til lidt sødt at runde middagen af med.
– spar 100,00 kr. pr. kuvert.
 
Vinen: Hvor vigtig er 'grand cru'erne'. En klassisk husets vin smager stadig godt, og måske kan velkomstdrinkens obligatoriske bobler godt undværes til fordel for et glas kølig hvidvin. Det vil alligevel være den hvidvin, der serveres til forretten. Og nu vi er i gang: Glem alt om snacks til velkomstdrinken. Gæsterne skal alligevel snart gå til bords.
– spar mindst 70,00 kr. pr. kuvert.
 
Baren: Selvom drinks og cocktails er in og oppe i tiden, kan man sagtens feste med et udvalg af øl, vin og vand i baren.
– spar mindst 70,00 kr. pr. kuvert.
 
Natmaden: Selvfølgelig er det rart med lidt at spise, inden der skal siges 'tak for i aften'. På den anden side sætter det også en stopper for festen og dansen lidt tidligere. Få i stedet baren til at sætte lidt saltede mandler, nødder og oliven frem på bardisken.
– spar 70,00 kr. pr. kuvert.
 
Dans og underholdning: Intet slår et godt live-orkester. Men prisen slår også godt til. Overvej i stedet en god dj. I dag er de fleste dj's professionelle kunstnere, der blot arbejder videre med de hits og sange, vi hører og kender fra radioen – oven i købet med et større repertoire til en langt lavere pris end et danseorkester.
– spar mindst 20.000,00 kr. og mange gange væsentligt mere.
 
Prioritering: Måske skal der ikke spares på alle fronter, men blot prioriteres: Hvis den efterfølgende fest og dans er vigtigst, så nedprioritér velkomsten og middagen, og opprioritér baren − eller omvendt.
  
Få et hurtigt overblik over mulighederne med Festberegneren. De er naturligvis også velkommen til at kontakte Moltkes Palæ direkte på telefon 33 14 80 66.
 
 

Moltkes Palæ · Dronningens Tværgade 2 · 1302 København K

Telefon 33148066 · info@moltkes.com · CVR nr. 28477163