MOLTKES PALÆ


 

Moltkes Bar Cocktailskole
The Art of the Simple Cocktail

Egentlig burde vi ikke indrømme det, men det er faktisk ikke så svært at lave gode cocktails (sig det ikke til nogen). Med blot nogle få flasker spiritus, et par citrusfrugter, lidt sukker og et skvæt knowhow kan du lave gode cocktails for enhver smag.

 
Prøv at servere en cocktail som alternativ til en øl eller et glas vin næste gang du vil score et par ekstra point og imponere kæresten, ægtefællen, svigerforældrene eller vennerne. Du viser ikke blot, at du gerne gør lidt ekstra for at skabe den rette stemning, men også at du mestrer mere end blot en proptrækker eller en oplukker.

Bliv dus med cocktailen på et par timer

På Moltkes Bars Cocktailskole lærer du alt det, du skal vide, når du vil lave cocktails hjemme i privaten. Bag katedret (eller rettere bardisken) står Henrik Steen Petersen, der selv er uddannet på New York Bartending School og løbende holder sig opdateret om de seneste trends i ind- og udland. Hør ham fortælle om:

 
• Cocktailens historie
• Hvad er en cocktail − spiritus, juice, sodavand, likører, sirupper, vand, is og pynt
• Barudstyr − skænkeprop, shaker, muddler, barske og glas
• Tilberedningsmetoder − ‘shake, muddle 'n' stir’
• Og selvfølgelig en masse tips og tricks
 
Skolen varer godt to timer og veksler mellem undervisning og workshops, hvor du selv får shakeren i hånden. Du får mulighed for at smage på fire cocktails, ligesom du bliver budt på lidt brød og ost undervejs. Efter skolen får du tilsendt en pdf med opskrifter og de lærte teknikker.
 
Vi afholder både skolen som et åbent og lukket arrangement (her minimum 10 deltagere).

Pris 525 kr. pr. deltager

Moltkes Bar · Dronningens Tværgade 2 · 1302 København K

Telefon 33 14 80 66 · bar@moltkes.com